راهنمای خرید توالت فرنگی
توالت فرنگی
در حال حاضر فرهنگ استفاده از توالت فرنگی در بسیاری از خانه ها نسبت به گذشته بسیار معمول تر گردیده است. چه بسی در بعضی از خانه ها منجر به حذف توالت ایرانی آن ها شده است. استفاده از توالت فرنگی در فضاهایی مانند حمام ها، سرویس هاس بهداشتی، سرویس های عمومی، سرویس های استخر ها و فضاهای مشاع ساختمان و غیره بسیار مرسوم گردیده است.
موارد تاثیر گذار در انتخاب و کیفیت فرنگی کیفیت لعاب، عدم دارا بودن درز و ترک در ماهیت کلی بدنه آن، عدم وجود اصطکاک در قسمت های لعاب دار آن که باعث بهداشت محصول می گردد. آسان بودن نصب و تامین قطعات و ملزومات آن، اندازه خروجی و نحوه سیستم تخلیه محصول، فاصله مرکز لوله خروجی و جاگیری محصول نسبت به خروجی فاضلاب تعبیه شده در کف فضا که به آن در اصطلاح آکس گفته می شود. نوع خروجی که بصورت های واش دان، توربوجت، ریملس و غیره می باشد. کیفیت، اندازه و نوع نشیمن آن، داشتن سیستم شستشو اتوماتیک و یا دستی (بیده)، خدمات و گارانتی پس از فروش محصول. محبوبیت و آشنایی مصرف کننده نسبت به محصول، سابقه کارخانه تولید کننده محصول مانند برند مروارید، چینی کرد، GEA، کوهلر Kohler، بوچی Bocchi و … و در نهایت ارزش ریالی توالت فرنگی می باشد.
در نتیجه در هنگام خرید و یا تعویض توالت فرنگی بایستی به کلیه موارد ذکر شده در بالا توجه نمود و آن ها را مد نظر قرار داد که خرید و یا بازسازی فضا مقرون به صرفه تر گردد.
با ELEMAN همراه باشید تا کامل تر موارد را برای شما عزیزان مطرح نماییم.
مدل توالت فرنگی
ابتدایی ترین مورد برای خرید توالت فرنگی مدل آن می باشد. در بازار ایران و دنیا توالت فرنگی در سه مدل تعریف می گردد که با مراجعه و کلیک اینجا نیز می توانید انواع آن را مشاهده نمایید.
انواع مدل های توالت فرنگی:
فرنگی یک تکه که مخزن و کاسه آن به یکدیگر متصل می باشند و محصولی یکپارچه را تشکیل می دهند.
فرنگی 2 تکه که مخزن و کاسه آن از یکدیگر جدا می باشند و در هنگام نصب برروی همدیگر قرار می گیرند.
مدل آخر طی چندین سال اخیر در ایران مرسوم گردیده است. با استقبال خوبی از طرف سازندگان و مصرف کننده گان خانگی مواجه شده است. نام آن وال هنگ می باشد. سیستم وال هنگ بصورت اختصاصی می باشد. فلاش تانک یا همان استراکچر (Structure) آن در داخل دیوار تعبیه می گردد که در این پست اینستاگرام اینجا به طور کامل توضیح داده شده است. برای نصب آن بایستی یا از قبل مکان آن در نظر گرفته شود و یا بصورت بازسازی مراحل آن صورت پذیرد.
راهنمای انتخاب توالت فرنگی از لحاظ ابعاد
آکس
همانطور که در بالا توضیح داده شد فاصله مرکز لوله خروجی و جاگیری محصول نسبت به خروجی فاضلاب تعبیه شده در کف فضا که به آن در اصطلاح آکس گفته می شود. از مهمترین موارد در انتخاب فرنگی مکان جانمایی آن و آکس می باشد. در هنگام تهیه و خرید توالت فرنگی بایستی در ابتدا در سرویس خود فاصله دیوار تا مرکز خروجی فاضلاب خود را با متر اندازه گیری نمایید تا برای انتخاب خود وارد محدوده مشخص تری گردید و راحت تر مراحل تهیه آن را به انجام برسانید. آکس های مختلفی در بازار در حال حاضر موجود می باشند که نیاز شما با اندازه های مختلف را تامین می نمایند.
به عنوان مثال فرنگی دو تکه GEA (ج آ) دارای آکس متغییر بین 5 سانت تا 30 سانت می باشد و بدلیل خروجی عمودی آن که مطابق تولیدات اروپایی می باشد و بوسیله خرطومی آکاردئونی آن می تواند در آکس های با این فواصل نصب گردد. همچنین سایر محصولات و توالت های فرنگی سایر برند ها مانند کوهلر KOHLER مدل Persuade دارای آکس 15 و 30 سانت می باشد. سایر محصولات موجود در بازار نیز هر کدام دارای آکس متفاوتی می باشند.
می توانید با برقراری ارتباط با مجموعه ما از مشاوره رایگان ما برای خرید خود استفاده نمایید.
کاسه و نشیمن
ابعاد استاندارد نشیمن فرنگی در حدود ۴۰ سانتیمتر می باشد. بنا به مدل محصول و سایز آن بین 37 تا 41 سانتی متر متغییر میباشد.
ابعاد توالت فرنگی شامل طول و عرض
با توجه به فضای خود و چیدمان قرار گیری سایر محصولات در سرویس و یا حمام خود به عنوان مثال روشویی، شیرآلات، دوش و حتی نحوه و سمت باز شدن درب بایستی محصول خود را انتخاب نمایید.
مکانیزم دو زمانه
امروزه در اکثر تولیدات داخلی مثل برند مروارید، چینی کرد و غیره مشابه محصولات خارجی دو عدد کلید فلاش تانک بصورت مجزا قرار می گیرد. به منظور مصرف بهینه آب و کاهش حجم مصرفی آن توسط کاربر مورد استفاده قرار می گیرند. این نکته در طول یکسال دارای تفاوت مصرف بالایی خواهد بود. یک کلید به منظور تخلیه کل حجم مخزن و دیگری برای تخلیه میزان کمتر و مشخصی از حجم تانک مورد استفاده قرار می گیرد.
مکانیزم تخلیه توالت فرنگی
چند مدل مکانیزم تخلیه در بازار موجود می باشد
1) سیستم تخلیه واش دان که به آن ریزشی و یا آبشاری نیز گفته می شود
در سیستم تخلیه آبشاری آب از مخزن به طرف خروجی مخزن و حفره های ریزش کاسه فرنگی هدایت می شود. سپس توسط سوراخ هایی که در لبه ریم (خروجی آب) کاسه در فواصل معین ایجاد شده خارج شده و شستشوی کاسه از بالا به سمت پائین صورت می گیرد. در این سیستم خروجی نسبتاً بزرگ است و به تخلیه بهتر کمک میکند.
2) سیستم تخلیه واترجت
در سیستم تخلیه واترجت، آب از طریق کانالی که از مخزن آب به شوتینگ ریم که در عمق کاسه ایجاد شده می رود و همزمان بوسیله آبی که از آبریز بالای کاسه برای شستشوی کاسه جاری می شود، فشار مضاعفی ایجاد نموده و عمل تخلیه در مدت زمان کوتاه و با حجم آب کمتری نسبت به دیگر سیستم ها انجام می گیرد و از جمله مزیت های این سیستم کم صدا بودن تخلیه می باشد.
3) سیستم تخلیه توربوجت
سیستم توربوجت مانند سیستم واترجت می باشد با این تفاوت که به جای آبریز معمولی دو کانال شستشوی ریم جت همزمان در بالای کاسه ایجاد شده که عمل تخلیه همزمان با دورشوئی کاسه و با استفاده از فشار آب بالا از سه کانال ریم جت در مدت زمانی کوتاه و با مصرف آب کمتر نسبت به دیگر سیستم ها، صورت میگیرد.
4) مکانیزم سوپرجت
مکانیزم سوپرجت ضمن داشتن خصوصیات فرنگی های واترجت، به دلیل طراحی ویژه کانال تخلیه و نیز داشتن مکانیزم مخصوص به خود، دارای حداقل مصرف آب نسبت به سایر توالتهای فرنگی می باشد. مکانیزم این نوع فرنگی بدلیل حداقل مصرف آب نسبت به سایر فرنگیها بصورت یک زمانه بوده و نیازی به مکانیزم دو زمانه ندارند.
5) سیستم تخلیه پنتاجت
این سیستم مانند سیستم توربوجت بوده با این تفاوت که به جای آبریز معمولی چهار کانال شستشوی ریم جت همزمان در بالا چهار طرف کاسه ایجاد شده که عمل تخلیه همزمان با دور شوئی کاسه و با استفاده از فشار آب بالا از چهار کانال ریم جت در مدت زمانی کوتاه و با مصرف آب کمتر نسبت به دیگر سیستمها، صورت میگیرد.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص تخلیه فرنگی ها می توانید به این مقاله مراجعه نمایید.
0 دیدگاه